Evenementen prikbord

Op dit evenementen prikbord zijn alle toekomstige evenementen te vinden welke plaatsvinden in 't Geboew.
Staat uw evenement niet vermeld, neem dan contact op via dit formulier.

Laat zien dat jij ook gaat via Facebook!
Check 't Geboew op Facebook

Najaarsconcert InterNos

Najaarsconcert samen met het Interkerkelijk Streekmannenkoor De Schaffelaar uit Barneveld

  • Zaterdag 07 oktober 20:00 uur

Boekenbeurs 15 oktober

Leest u graag boeken, of verzamelt u platen? Dan moet u op zondag 15 oktober in Schin op Geul zijn. De fanfare organiseert sinds enkele jaren een boeken- en platenbeurs. Voor een vriendenprijsje kunt u boeken, dvd’s en platen kopen. Heeft u boeken die u niet meer leest en wilt u de fanfare steunen? Neem dan contact met ons op, om uw boeken te doneren.

  • Zondag 15 oktober vanaf 11:00 uur

Grote boeken, platen en cd beurs fanfare St.Cornelius Schin op Geul

Op zondag 15 oktober a.s. organiseert de fanfare in gemeenschapshuis ’t Geboew te Schin op Geul al weer voor de zesde keer een grote boeken en platen beurs. Deze beurs heeft in deze zes jaren  regionale bekendheid verkregen. Van heinde en verre komen liefhebbers van boeken, platen, en   c.d. ’s  naar Schin op Geul.  Zij kunnen  van 11.00 tot 16.00 uur goedkoop hun slag slaan  voor oude en recente boeken in allerlei genres, tijdschriften, naslagwerken, jeugd-en kinderboeken, cd’s,  dvd’s, langspeelplaten en singles. De fanfare heeft voor deze beurs  een zeer ruime collectie ingezameld met voor elk wat wils. Vooral de collectie langspeelplaten is bijzonder en heel groot. Dus zeer zeker meer dan de moeite waard om te komen  snuffelen. Misschien vindt u waar u al lang naar op zoek was. De prijzen zijn zeer vriendelijk. Voor weinig geld koopt u al een grote zak vol.

De opbrengst van deze beurs gaat geheel naar de jeugdopleiding van de fanfare.

De fanfare kan nog altijd boeken, cd’s, dvd’s en l.p.’s e.d. gebruiken om haar collectie aan te vullen en te vernieuwen. Zij houdt daarvoor een inzamelactie.

U kunt genoemde artikelen inleveren in ’t Geboew, Warande 43 te Schin op Geul op:

  • Vrijdag 13 oktober van 11.00 tot 15.00 uur
  • Zaterdag 14 oktober van 11.00 tot 15.00 uur

Indien u absoluut niet in de gelegenheid bent om zelf de spullen in te leveren dan kunt u onderstaande personen tot uiterlijk 13 oktober bellen. Zij zorgen er  dan voor dat deze bij u thuis worden opgehaald.

Jef Baadjou:       06-23793587

Jean Sleijpen:     043-4591550

Voorspeelochtend 12 november

Ter voorbereiding op het solistenconcours van de Geulvallei brengen de solisten hun solo voor de eerste keer voor publiek ten gehore. Uiteraard bent u van harte welkom om te komen luisteren.

  • Zondag 12 november vanaf 10:00 uur

Filmavond en boekpresentatie 17 november

Filmavond en boekpresentatie

  • Vrijdag 17 november vanaf 20:00 uur

America in concert 09 december

Op zaterdag 9 december geeft de fanfare een spetterend concert met als thema Noord- en Zuid-Amerika. Tijdens het concert wordt u meegenomen langs de verschillende gezichten van Amerika. Zo hoort u bekende muziek over steden en het moment erna waant u zich in Mexico. Laat uw zintuigen prikkelen en wees erbij.

  • Zaterdag 09 december vanaf 18:00 uur